S9 ПП АПАРАТ

S9 ПП АПАРАТ

S9 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ180mm
Должина на цилиндерот525mm
Тежина на апаратот5kg.
Тежина на апаратот14kg.
Полнење9kg, сув прав АБЦ40
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок14 ~ 16 bar.
Работен гасN2 – Азот
Домет на млазот6m
Време на празнење20 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?