CO2-10 ПП АПАРАТ

CO2-10 ПП АПАРАТ

CO2-10 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ152mm
Должина на цилиндерот1070mm
Тежина на апаратот25kg.
Тежина на апаратот46kg.
Полнење10kg, СО2 – јаглерод диоксид
Класа на пожарB C E
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок174 bar.
Домет на млазот6m
Време на празнење25 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?