CO2-5 ПП АПАРАТ

CO2-5 ПП АПАРАТ

CO2-5 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ138mm
Должина на цилиндерот600mm
Тежина на апаратот8kg.
Тежина на апаратот14kg.
Полнење5kg, СО2 – јаглерод диоксид
Класа на пожарB C E
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок174 bar.
Домет на млазот4~5m
Време на празнење25 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?