S1 ПП АПАРАТ

S1 ПП АПАРАТ

S1 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ85mm
Должина на цилиндерот270mm
Тежина на апаратот0,7kg.
Тежина на апаратот2,2kg.
Полнење1kg, прашок А Б Ц 40%
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок14 ~ 16 bar.
Работен гасАзот
Домет на млазот4,5m
Време на празнење8 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?