S50 ПП АПАРАТ

S50 ПП АПАРАТ

S50 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ320mm
Должина на цилиндерот875mm
Тежина на апаратот32kg.
Тежина на апаратот93kg.
Полнење50kg, сув прав АБЦ 40
Температурен опсег-20 ~ +55 ˚C
Работен притисок14 ~ 16 bar.
Работен гасАзот
Домет на млазот10m
Време на празнење45 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?