Ѕиден хидрантски ормар (HO-Z)

Ѕиден хидрантски ормар (HO-Z)

Ѕиден хидрантски ормар (HO-Z)

КомпонентиКоличина
Метален ормар 500х500х140mmпарче 1
Хидрантско црево Ø52, L=15m, раб.притисок 16 бара, со спојкипарче 1
Хидрантска млазница Ø52, обичнапарче 1
Кос вентил Ø52 со спојкапарче 1

Имате потреба од противпожарна опрема?