S2 ПП АПАРАТ

S2 ПП АПАРАТ

S2 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ85mm
Должина на цилиндерот280mm
Тежина на апаратот1,2kg.
Тежина на апаратот3,5kg.
Полнење2kg, сув прав АБЦ 40
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок14 ~ 16 bar.
Работен гасN2 – Азот
Домет на млазот4,5m
Време на празнење10 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?