S6 ПП АПАРАТ

S6 ПП АПАРАТ

S6 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ160mm
Должина на цилиндерот450mm
Тежина на апаратот2,8kg.
Тежина на апаратот9,5kg.
Полнење6kg, сув парав АБЦ 40
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок14 ~ 16 bar.
Работен гасN2 – Азот
Домет на млазот6m
Време на празнење15 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?