S3 ПП АПАРАТ

S3 ПП АПАРАТ

S3 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ128mm
Должина на цилиндерот368mm
Тежина на апаратот1,5kg.
Тежина на апаратот4,8kg.
Полнење3kg, сув прав АБЦ 40
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок14 ~ 16 bar.
Работен гасN2 – Азот
Домет на млазот6m
Време на празнење15 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?