Еднокрилен ормар за гасење со пенило (HO-P)

Еднокрилен ормар за гасење со пенило (HO-P)

Еднокрилен ормар за гасење со пенило (HO-P)

КомпонентиКоличина
Метален ормар 1080х1080х256mmпарче 1
Хидрантско црево Ø52, L=15m, раб.притисок 16 бара, со спојкипарче 2
Млазница за тешка пенапарче 1
Меѓумешалка 200L/minпарче 1
Хидрантска млазница Ø52, со регулаторпарче 1
ПВЦ туба 20L за пенилопарче 2
Пенило 6%кгр 40
Клуч “C” за спојкипарче 2

Имате потреба од противпожарна опрема?