CO2-30 ПП АПАРАТ

CO2-30 ПП АПАРАТ

CO2-30 ПП Апарат карактеристики

Надворешен дијаметарØ232mm
Должина на цилиндерот1370mm
Тежина на апаратот57kg.
Тежина на апаратот117kg.
Полнење30kg, СО2 – јаглерод диоксид
Класа на пожарB C E
Температурен опсег-30 ~ +60 ˚C
Работен притисок150bar.
Домет на млазот6m
Време на празнење70 сек.
Сертификат за безбедност и квалитетCE

Имате потреба од противпожарна опрема?