• Ул. 7 Бр.181 Долно Лисиче, Скопје
  • +389 75 435 776 | +389 75 221 218

Контактирајте Не

angelovski@deltamks.mk

Имате прашања?
Испратете е-маил и ќе Ви одговориме веднаш!

+389 75 435 776

За сите информации
Слободно контактирајте не!

+389 76 221 218

За сите информации
Слободно контактирајте не!

Ул. 7 Бр.181
Долно Лисиче

1000 Скопје,
Македонија

Испратете Порака

ДЕЛТА МКС - Скопје е специјализирана компанија во доменот на противпожарна заштита. Како компанија постои од 1998г, и успешно напредува во противпожарната заштита следејќи ги светските технологии, иновации и стандарди.

Следете не